Transport Romania Danemarca

Danemarca, regatul vechilor vikingi, desi este una din cele mai mici tari situate in Peninsula Scandinavia are o ecomonie foarte puternica si prospera. in Danemarca sistemul danez de protectie sociala este unul dintre cele mai avantajoase din lume.
In Danemarca modernitatea este  la ordinea zilei, fie ca este vorba despre arta si cultura, nivel de trai sau mod de viata.

Danemarca se afla pe lista principalelor destinatii turistice ale Europei , impresionand turistii prin peisaje ademenitoare, castele impresionante, muzee de arta , teatre si monumente istorice.

Capitala Danemarcei, Copenhaga, este situata pe coasta estica a insulei Sjaelland, fata in fata cu stramtoarea Öresund. Dintre atractiile turistice din Copenhaga se remarca: Trivoli, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Danemarca, Castelul Rosenborg Slot, construit in stil renascentist si care adaposteste bijuteriile Casei Regale, galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek, Muzeul de Arta Contemporana Charlottenburg, Muzeul National etc. Se spune ca Mica Sirena este simbolul orasului. O statueta care intruchipeaza acest personaj a fost asezata in portul din Copenhaga in cinstea scriitorului Hans Christian Andersen.

Arhus, al doilea mare oras si principalul port al Danemarcei, este situat pe Insula Jutland. E resedinta regiunii administrative cu acelasi nume. Peisajul general este alcatuit din coline, paduri si livezi. Orasul este strabatut la sud de cel mai lung rau din Danemarca, Gudena.

Firma de transport persoane  Comati Psg , pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Danemarca, curse regulate cu plecare din Iasi si Bucuresti. Cele doua curse de transport persoane Romania Danemarca se realizeaza cu autocare de ultima generatie  in conditii de maxima siguranta si confort.

Bilete Transport Romania Danemarca

Pentru a achizitiona un bilet pentru copil , adult sau pensionar in regim dus sau dus-intors puteti apela la urmatoarele metode:

  • Puteti folosi modalitatea de rezervare prezenta pe pagina www.comati-psg.ro , la finalizare selectand butonul Cumpara pentru cumparare online sau Rezerva, pentru a efectua doar o rezervare.
  • Apeland telefonic la unul din numerele de contact afisate pe site-ul nostru sau pe pliante sau la bordul autocarelor COMATI : 0040 723 450 475