Transport persoane

Comati Psg este o companie internationala de transport persoane cu renume in Romania.  Persoanele care aleg sa calatoreasca impreuna cu firma noastra pot benefia de dieverse facilitati si  reduceri promotionale la pretul biletului de transport.

Asadar daca achizitionati online pe site-ul www.comati-psg.ro un bilet de transport persoane catre Danemarca veti obtine in mod automat o reducere de 5 %.

In cazul in care doriti sa calatoriti dus-intors catre Danemarca, pretul biletului va avea o reducere semnificativa. Lista de preturi actualizata o puteti verifica pe site-ul www.comati-psg.ro . Deasemenea daca sunteti pensionar sau daca doriti sa calatoriti impreuna cu copilul dumneavoastra preturile sunt semnificativ reduse.

Pentru a asigura confortul dumneavoastra pe tot parcursul calatorie catre Danemarca va servim cafea gratuit la bordul autocarului, va oferim cadouri surpriza si va stam la dispozitie pentru orice nelamurire si informatie suplimentara. Autocarul utilizat pentru transport persoane este are dotari moderne : toaleta ecologica, scaune rabatabile , aer conditionat si dvd player.

Conditii transport persoane

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

– Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane
– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul sau la agentia COMATI PSG
– Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet
– Biletele de transport Danemarca pierdute sau furate nu se despagubesc

– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele
– Fiecare calator are dreptul la bagaje de cala in limita a 50 de kg
Nu este permis transportul animalelor in autocar

Conditii de siguranta transport persoane

Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.