Transport persoane autocare

Transportul cu autocare spre Danemarca se realizeaza in fiecare marti si sambata cu plecare din Bucuresti si Iasi. Indiferent care este orasul din care vrei sa calatoresti spre Danemarca , Comati iti pune la dispozitie prin partenerii sai transport expres  rapid si comfortabil.

Firma noastra de transport persoane autocare iti recomanda :

 

  • sa iti organizezi bagajele astfel incat sa se incadreze in limita de 50 de kg / persoane. Orice bagaje suplimentare vor fi luat in cala doar in limita spatiului disponibil.
  • sa ai grija pe tot parcusul calatoriei de bagajele de mana deoarece compania noastra nu isi asuma raspunderea pentru furtul sau pierderea acestora
  • sa verifici ca detii asupra ta biletul de transport si actele de identitate
  • sa te prezinti la statia de imbarcare cu cel putin 30 de minute inainte de plecarea autocarului
  • sa nu fumezi si sa nu consumi bauturi alcoolice in autocarele Comati
  • sa nu utilizezi aparate de radio, casetofoane, mini-televizoare, camere video sau  instrumente muzicale in autocar .
  • evita comportamentul sau atitudinea indecenta ori care deranjeaza ceilalti calatori

 

Transport persoane autocare

Firma de transport persoane autocare Comati Psg a transportat in peste 20 de ani de activitate milioane de pasageri din Romania in Danemarca si din Danemarca in Romania fara nici un incident.  Acest fapt se datoreaza in principal autocarelor ultramoderne , sigure si confortabile.

Siguranta pasagerilor in cursele de transport persoane spre Danemarca se datoreaza si echipajuli profesionist .Astfel pe fiecare autocar exista 4 soferi calificati care asigura integritatea transportului.

Transportatorul de persoane cu autocarul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.