Transport Danemarca

Compania de transport persoane Comati Psg realizeaza curse directe catre Danemarca cu plecare din Romania in fiecare  Marti si Sambata.

Transport Danemarca Bucuresti – Aalborg

Cursa de transport persoane in Danemarca cu plecare din Bucuresti are loc Marti pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Orastie, Deva, Arad, Timisoara, Sannicolau Mare, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.  In cazul in care doriti sa calatoriti catre Danemarca din alt oras decat cele mentionate mai sus, Comati Psg va pune la dispozitie curse de transfer atat in Romania cat si in Danemarca.

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu autocarul dus-intors in Danemarca , pentru copii, adulti si pensionari. Autocarul de transport persoane pe cursa Bucuresti-Aalborg pleaca din Danemarca Joi si  soseste in Bucuresti Sambata dimineata.

Transport Danemarca Iasi – Aalborg

Comati realizeaza cursa directa transport persoane Romania – Danemarca cu plecare din Iasi in fiecare sambata pe ruta : Iasi, Pascani, Targu Neamt, Piatra Neamt, Toplita, Reghin, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Varde, Herning, Holstebro, Viborg, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.

Comati doreste sa asigure clientilor sai de pe intreg teritoriul Romaniei un transport sigur si confortabil catre Danemarca. Pentru a realiza acest lucru , firma noastra de transport persoane pune la dispozitia calatorilor curse de transfer catre statiile principale mentionate anterior. Cursa de retur Danemarca – Romania pleaca din Aaalborg Marti dimineata si soste in Iasi Joi dimineata.

Pentru mai multe detalii referitoare la  orarul curselor va rugam accesati site-ul www.comati-psg.ro

Transport Danemarca

Transportul catre Danemarca se realizeaza cu autocare de inalta clasa, dotate cu aer conditionat, scaune reglabile, dvd player si  toaleta ecologica ce poate fi utilizata in timpul mersului.