Transpor autocar Danemarca

Comati Psg este o firma de transport persoane renumita in Romania , care se preocupa in mod esential de siguranta si confortul pasagerilor sai.
Pentru a asigura un transport cu autocarul la cele mai inalte standarde punem la dispozitia clientilor doar autocare noi , de ultima generatie dotate cu diverse facilitati.

Dat fiind faptul ca autocarele parcurg un drum lung catre Danemarca veti primi cafea din partea companiei.

Autocarele de transport persoane Danemarca sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica pentru transport pasageri care se poate folosi in timpul mersului. De asemenea, in timpul calatoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut in autocar va parea mai scurt.
Autocarele Comati , utilizate pentru cursele de transport catre Danemarca, sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile si pe adancime si pe latime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel incat sa va bucurati de conditii de transport excelente.

 

Bilete transport autocar Danemarca

Pentru a calatorii cu autocarele Comati catre Danemarca trebuie sa realizati o rezervare telefonica sau online pe site-ul www.comati-psg.ro  in prealabil. In cazul in care nu ati realizat o rezervare puteti obtine un bilet de calatorie in limta locurilor disponibile in autocar.

Preturile pentru un bilet dus incep de la 85 euro (bilet dus pentru copii intre 0 si 12 ani) si variaza in functie de necesitatile pasagerilor. Daca achizitionati un bilet de transport dus – intors cu o valabilitate de 30 zile si nu va puteti intoarce in aceasta perioada, puteti prelungi valabilitatea acestuia pana la 3 sau 6 luni, achitand doar diferenta de bilet. De asemenea, pe liniile de transport persoane catre Danemarca si din Danemarca, copiii si pensionarii peste 65 ani au reduceri la pretul biletelor.

Pasagerii curselor de transport autocar spre Danemarca trebuie sa cunoasca si sa respecte regulile de calatorie aflate la bordul autocarului sau disponibile online si la agentiile noastre.