Firma transport persoane

Tranport persoane Danemarca

Firma transport persoane asigura curse internationale regulate catre Danemarca. Scopul nostru este sa oferim clientilor  servicii de tansport persoane de calitate , profesionale si variate.  Secretul succesului sta în strategia de dezvoltare a firmei de transport persoane , precum si în munca depusa de echipa pentru a asigura ritmicitatea curselor, respectarea orelor de program, fidelizarea si respectarea calatorilor.

Efortul depus este recompensat prin satisfactia clientilor si situarea pe primul loc in topul firmelor transportatoare de persaone catre Danemarca si Scandinavia.

Firma cu renume international si experienta de aproximatic 20 de ani in transportul de persoane, Comati isi propune sa inaugureze in fiecare an linii directe noi catre orase  din Scandinavia si sa acopere o zona cat  mai mare pentru cursele deja existente. Astfel ne bucuram sa precizam faptul ca acoperim aproape intreg teritoriul Romaniei,Danemarcei, Suediei si Noervegiei.

Deoarece dorim sa oferim servicii complexe si diversificate clientilor nostrii, pe langa transportul de persoane efectuam si transport colete Danemarca.

Tranport colete  Danemarca

Pe langa serviciul impecabil de transport persoane cu autocare compania noastra va asigura transmiterea coletelor la destinatia dorita in Danemarca, in mai putin de 2 zile.
Ca un serviciul suplimentar  , achitarea coletelor trimise prin compania noastra se poate efectua la destinatie.

  •  Daca doriti sa trimiteti un colet si locuiti in unul dintre orasele unde Comati are statii principale, trebuie doar sa va prezentati in statie la ora la care autocarul ajunge in orasul dumneavoastra.
  • Daca locuiti in alta localitate, atunci firma de curierat partenera va prelua coletul dumneavoastra chiar de la domiciliu. Destinatarul va putea prelua pachetul numai in baza unui act de identitate

Nu se accepta la transport in colete alimente perisabile, alimente care la un moment dat pot face obiectul unor restrictii. De asemenea este interzis transportul in colete a tigarilor, bauturilor alcoolice, droguri, arme , explozibili si alte substante interzise prin lege. Pentru informatii suplimentare, apelati telefonic unul din agentii nostri.

Activitatea de transport persoane fiind activitatea prioritara, serviciul de coletarie se va efectua doar in limita spatiului disponibil, acest serviciu este pus la dispozitie pentru pasagerii care circula cu compania noastra