Curse transport persoane

Cursele de transport persoane efectuate de Comati Psg au o capacitate de maxim 60 de persoane / cursa. In perioada sarbatorilor compania noastra suplimenteaza fiecare cursa directa Romania – Danemarca cu inca un autocar . Asadar clientii nostrii vor avea un loc asigurat in cursa dorita.

Cea mai simpla metoda de a fi pasager la o cursa de transport persoane catre Danemarca este sa vizitati site-ul www.comati-psg.ro  si sa rezervati sau sa achizitionati online un loc in autocarele noastre.  Noul site va permite selectarea locului in autocar, selectarea datei de intoarcere si multe alte facilitati . Foarte important este faptul ca

  • biletele online, pot fi cumparate cu cel putin 24 ore inainte de inceperea cursei (ora de plecare a autocarului din prima statie).
  • pentru rezervarile online este obligatoriu confirmarea acestora de catre clienti cu 48 ore inainte de plecarea cursei din prima statie.

In cazul in care nu aveti la indemana un calculator conectat la internet pentru a accesa site-ul nostru, puteti intra in legatura cu unul din agentii Comati Psg prin telefon/email sau puteti sa va prezentati la sediul firmei / agentiilor partenere :

Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 – RDS
+40 256 293 974 – FAX

Non Stop:
+40 723 450 475

Email:
rezervari@comati-psg.ro

Comati va pune la dispozitie mai multe optiuni in ceea ce priveste achitarea biletului de calatorie pentru una din cursele de transport persoane efectuate, astfel incat dumneavoastra sa alegeti varianta care va convine cel mai mult.
Plata biletului pentru cursa Romania Danemarca (Bucuresti – Aalborg sau Iasi- Aalborg) se poate efectua la urcarea in autocar , online prin plata cu cardul, la sediul Comati Psg sau prin transfer bancar.